Ce vârstă și ce studii au Bill Gates și Melinda Gates. Cei doi au decis să divorțeze după 27 de ani de căsnicie

04 mai 2021
Ce vârstă și ce studii au Bill Gates și Melinda Gates. Cei doi au decis să divorțeze după 27 de ani de căsnicie
Bill Gates și Melinda Gates. Foto: Foxnews

Un anunț fulger a luat prin surprindere întreaga planetă. Bill Gates, cel care până nu demult era cel mai bogat om din lume, a decis să divorțeze de soția sa, Melinda Gates, după 27 de ani de căsnicie. Cei doi au fost împreună practic o viață și au trei copii, pe care îi consideră minunați.

Bill Gates și Melinda Gates au postat în același timp un mesaj pe Twitter, în care spun că au luat decizie să meargă pe drumuri separate și fac apel la respectarea intimității familiei.

Mesajul prin care Bill Gates și Melinda Gates își anunță divorțul

„După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului. Nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu. În cei 27 de ani petrecuți împreună am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care ajută oamenii la nivel global.

Împărtăşim încrederea în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul acestei fundaţii, dar nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu, în următoarea etapă a vieţii noastre. Solicităm respectarea intimităţii noastre şi a familiei noastre”, a fost mesajul familiei Gates.

Ce vârstă au Bill și Melinda Gates

Bill Gates va împlini pe 28 octombrie 2021, 66 de ani. Așa că puțini se așteptau ca la această vârstă el să-și dorească un divorț, dar se pare că pademia l-a dat peste cap chiar și pe cel care chiar a prezis-o.

Melina Gates este mult mai tânără și mai titrată, dacă luăm în calcul diplomele pe care le deține. Ea are 56 de ani și a urmat un parcurs firesc pentru o americancă ambițioasă. Ea practic și-a cunoscut soțul lucrând pentru el, ca și inginer.

Ce studii au Bill și Melinda Gates

În timp ce Bill Gates și-a abandonat facultatea (Harvard), după doi ani, Melinda a obținut o licență dublă, în informatică și economie la la Universitatea Duke. Apoi a absolvit un master pentru Administrarea Afacerilor, tot la Duke și era considerată o foarte bună profesionistă.

Ea și-a terminat studiile în anul 1982 și visul său cel mare era să lucreze la IBM. Dar în cele din urmă a acceptat un post la Microsoft în anul 1987. Așa l-a cunoscut și pe Bill, în cadrul unui picnic organizat de companie.

În prezent, Bill Gates se află pe locul 4 în topul celor mai bogați oameni din lume, conform Revistei Forbes și are o avere estimată la peste 130 de miliarde de dolari.