Cine este Andreea Lodba? Va fi una dintre noii concurenți Survivor România. În ce echipă va intra

28 apr. 2021
Cine este Andreea Lodba? Va fi una dintre noii concurenți Survivor România. În ce echipă va intra
Andreea Lodba

Survivor România a devenit deja un fenomen național, iar fanii sunt extrem de implicați în tot ce reprezintă reality show-ul difuzat de Kanal D. Pe rețelele de socializare există deja zeci de grupuri de fani și fiecare concurent în parte are deja pagini dedicate. Cei care le administrează sunt cei mai pasionați dintre toți și au și acces la informații.

Unul dintre aceștia este Alexandru Toma, administratorul grupului Survivor, Faimoșii. Acesta a aflat deja numele uneia dintre concurentele noi de la Survivor România. Prezentatorul Daniel Pavel va face anunțul joi.

Cine este Andreea Lodba, noua concurentă de la Survivor România

„Andreea Lodba în vârstă de 23 de ani, originară din Iași, angajată la o companie multinațională, ca specialist marketing. Tânăra a urmat cursurile Facultății de Kinetoterapie, din cadrul UNEFS și își urmează pasiunea pentru sport, ca arbitru de fotbal. Fiind mereu în anturajul bărbaților plăcându-i fotbalul a aflat de cursuri de arbitraj. Fire sportivă Andreea a făcut și atletism. ❤️ Din câte am înțeles ea se va alătura echipei #Faimoșilor în Republica Dominicană.”, a scris Alexandru Toma pe grupul pe care-l administrează.

Ultimii intrați în concurs sunt Ștefan Ciuculescu, Irisha și Raluca Dumitru în echipa Faimoșilor și Vera Miron și Maria Chițu în echipa Războinicilor. Vera a părăsit deja competiția, în timp ce colegii ei noi sunt destul de bine ancorați în concurs.

Ultimii Faimoși și Războinici intrați la Survivor România, plini de controverse

În ceea ce-l privește pe Ștefan, fost portar la echipa Rapid din Liga a treia, acesta s-a dovedit a fi un foarte bun sportiv, dar colegii lui Faimoși îl consideră prea infatuat întrucât comentează foarte mult.

Și Maria Chițu este mai mereu în prim plan în echipa Războinicilor și a avut numeroase conflicte. Doar că aceasta este foarte apropiată de Albert, care este și favoritul publicului de opt săptămâni deja. În timp ce toți ceilalți consideră că această relație dintre cei doi este doar o strategie, Albert spune că este sincer și că între el și Războinică ar fi ceva mai mult.