Clasament Survivor România 2021. Cine este cel mai slab concurent din competiție? Maria Chițu, prima în topul eficacității

22 apr. 2021
Clasament Survivor România 2021. Cine este cel mai slab concurent din competiție? Maria Chițu, prima în topul eficacității
Maria Chiți și Raluca Dumitru, în competiția Survivor România

Clasament Survivor România 2021. Competiția este din ce în ce mai strânsă, iar nominalizările au devenit foarte complicate. Ultima care a părăsit Republica Dominicană a fost Vera, nou intrată în echipa Războinicilor. Conform statisticilor, însă aceasta era și cea mai slabă jucătoare.

La capătul celălalt pe primul loc în topul eficacității se află colega ei, Maria Chițu care are un procentaj foarte bun, de 70,59%. Din 17 meciuri a câștigat 12 și s-a intalat în fruntea Războinicilor și Faimoșilor. Pe locul 2 se află Jador, dar acesta nu a mai concurat de mult timp din cauza accidentării la genunchi.

Marius Crăciun urcă în top

Elena este și ea obligată să stea pe bară de ceva timp tot din motive medicale și a ajuns pe locul 3 în top, pentru că a rămas cu același procent ca acum o săptămână. O evoluție ascendentă se remarcă la Marius Crăciun. Acesta a câștigat multe puncte în ultima perioadă și a ajuns până pe locul 6, fiind devansat doar de Andrei din echipa sa.

Culiță Sterp, cel care a încălcat regulamentul și care a fost căutat mai bine de 10 ore prin junglă, este un sportiv redutabil și se află pe locul 4 în top. Zanni înregistrează cea mai drastică scădere de formă. Acesta a tot pierdut meciuri în ultima perioadă și a căzut din top 3, de unde nu a prea ieșit de când a început Survivor România, până pe 7.

Cine este cel mai slab concurent de la Survivor România

Clasament Survivor România 2021. Cel mai slab concurent în momentul de față este Albert, preferatul publicului. Acesta a fost votat de 7 ori la rând favorit în echipa Războinicilor, ceea ce i-a scos din minți pe coechipierii lui. Cel mai vocal a fost Sorin, care nici el nu excelează pe traseu. El a adus 48 de puncte, față de 41 Alber și este penultimul în top.

Sindy și Irisha au și ele procentaje slabe, dar Războinica stă de ceva timp pe bară, în timp ce Faimoasa abia a intrat în competiție și a promis că va arăta că poate mult mai mult.

Clasament Survivor România, până pe 17 aprilie 2021

Foto: Captură Youtube