Cine este iubita secretă a lui Alex Bodi. Afaceristul le-a uitat complet pe Bianca Drăgușanu si Daria Radionova

de: Ana Toma
28 apr. 2021
Cine este iubita secretă a lui Alex Bodi. Afaceristul le-a uitat complet pe Bianca Drăgușanu si Daria Radionova
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Alex Bodi pare să fi trecut foarte repede peste despărțirea de Daria Radionova. Afaceristul are deja o nouă iubită, semn că a uitat-o complet și pe Bianca Drăgușanu, cea care i-a fost și soție.

Afaceristul și-a obișnuit urmăritorii cu postări zilnică, însă una dintre ele a ieșit în evidență. El a postat un filmuleț pe contul de Instagram, care arată foarte clar că este din nou îndrăgostit.

Cine este iubita lui Alex Bodi

Nu a dat detalii, însă filmându-se la volanul bolidului său de lux, arată cam tot. O inițială ”A” apare în josul videoclipului și se vede foarte clar că numele complet al persoanei a fost tăiat, semnă că Alex Bodi a decis să țină totul pentru el.

Să nu mai vorbim și de piesa pe care afaceristul o asculta la volan, o piesă de dragoste foarte cunoscută cu versurile ”Nopțile reci cu luni plină, mă îmbraci cu dragostea jumătatea mea mai bună”.

Deși fanii se așteptau ca afaceristuls ă rămână cu Daria Radionova, relația lor a luat o întorsătură neașteptată. Cei doi s-au certat în direct, la surt după despărțire, deși în primă fază anunțaseră că doreau să se căsătorească.

Daria Radionova, confruntare cu Bianca Drăgușanu

Mai mult de atât, nici Bianca Drăgușanu nu a ieșit complet din peisaj. Diva și rusoiaica lui Alex Bodi s-au confruntat în cadrul unei emisiuni televizate, unde aceasta i-ar fi adus acuzații grave afaceristului.

Daria Radionova a mărturisit că a încercat să scape de acesta, însă Alex Bodi a devenit agresiv, lucru pe care l-a făcut în fiecare relație, inclusiv în cea cu Bianca Drăgușanu. Totuși, diva a reușit să scape fără vânătăi, lucru care nu l-a putut face și Bianca Drăgușanu.

Rusoaica a mai povestit că a avut sentimente sincere pentru el, însă ego-ul său nu merită efortul, motiv pentru care, aceasta a decis să pună capăt definitiv relației.

”Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el.

Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit. Eu am dat interviu pentru că am vrut să-i salvez lui imaginea, nu avea una bună atunci. A început să se răzbune pe mine.

Nu sunt geloasă pe nimeni, nici pe fetița lui, i-am făcut și părul, am avut grijă de ea, cum să fiu geloasă?”, mărturisea Daria Radionova, în direct la un post Antena Stars.