Clasament Survivor România 2021. Răstunare de situație în top: pe ce loc a ajuns Jador și cine sunt cei mai slabi concurenți acum

07 mart. 2021
Clasament Survivor România 2021. Răstunare de situație în top: pe ce loc a ajuns Jador și cine sunt cei mai slabi concurenți acum

Clasament Survivor România 2021. Accidentarea lui Jador a schimbat topul celor mai buni concurenți de la Survivor România. Nou intrata Romina continuă să fie pe locul 1, ca procentaj de eficacitate, dar trebuie ținut cont că are foarte puține meciuri jucate. Are 8 victorii și 3 înfrângeri până acum, dar cel mai mult a concurat contra Andreei Antonescu, cea mai slabă Faimoasă.

Pe locul 2 continuă să se afle Zanni cu 37 de victorii și 22 de înfrângeri, urmat de data aceasta de Maria, care a devansat-o pe Mellina. Fetele sunt umăr la umăr, Maria având eficacitate 62,5, iar Mellina 61,4. Accidentat, Jador a coborât pe locul 5. Încă nu se știe ce se va întâmpla cu acesta.

Cine sunt cei mai slabi concurenți de la Survivor România

În ultima ediție, prezentatorul Daniel Pavel nu a oferit informații despre starea de sănătate a celebrului manelist, care a reușit până acum la Survivor România 31 de victorii și 20 de înfrângeri. Asta înseamnă o eficiență foarte bună, de 60%.

Cei mai slabi concurenți sunt Andreea Antonescu, pe ultimul loc, urmată de Sindy, Musty și Roxana Nemeș. Deasupra lor sunt Albert și Sorin cu cu procentaje de 36,9 respectiv 42,9. Dacă Roxana Nemeș a început să arate progrese în competiție, fost componentă a trupei Andre continuă să fie o verigă slabă.

Majda, dezamăgită de Jador

De altfel, aceasta a și fost propusă spre eliminare de colegii săi. Publicul are de ales între ea și Albert de la Războinici. În același timp, ambii pot fi salvați deoarece cei care au fost votați cel mai mult din ambele echipe vor trebuie să nominalizeze câte un coleg, iar la final dintre cei patru va pleca acasă cel care are cele mai puține voturi din partea publicului.

Reamintim că în urmă cu o săptămână Roxana Nemeș și Elena Marin de la Faimoși s-au aflat în cursa de eliminare, dar favoritul publicului, Jador a nominalizat-o pe Majda. Dintre cele trei Faimoase, ea a fost cel mai puțin votată de public și astfel a plecat acasă. Ajunsă în România s-a bucurat să-și revadă fiica, dar nu a putut ascunde dezamăgirea că a părăsit atât de repede competiția și mai ales din cauza lui Jador, de care a fost extrem de apropiată.

Clasament concurenți Survivor România