Cum arată și cu ce se ocupă acum fiica lui Emil Boc? Cezara Boc este extrem de frumoasă și este vedetă și pe Tik Tok

08 mart. 2021
Cum arată și cu ce se ocupă acum fiica lui Emil Boc? Cezara Boc este extrem de frumoasă și este vedetă și pe Tik Tok

Emil Boc este unul dintre cei mai apreciați lideri liberali în momentul de față. Primarul Clujului se poate lăuda cu performanțe de excepție, în ceea ce privește managementul orașului pe care-l administrează de ani buni, dar și cu două fiice foarte frumoase, Cezara și mezina Patricia, care este încă studendă.

Cezara Boc este însă deja absolventă de Drept, la fel ca tatăl său. Ea a finalizat cu succes studiile la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj, iar în prezent aceasta se implică foarte mult în ELSA Cluj Napoca, o organizație non-profit, unde membri sunt studenți la Drept și tineri juriști. În plus, ea este și consilier juridic la un cabinet notarial.

(Informaţiile publicate de Voxbiz.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor).

Cezara Boc are 190.000 de urmăritori pe Tik Tok

Cezara Boc este vedetă și pe Tik Tok. Chiar dacă nu face niciun ban de pe renumita rețea de socializare, fiica lui Emil Boc a devenit foarte populară cu clipurile pe care le-a postat începând cu vara anului 2020. Aceasta are deja peste 190.000 de urmăritori, iar video-urile sale au milioane de vizualizări.

Captură de pe contul de Tik Tok al Cezarei Boc

Cezara apare pe Tik Tok cu pseudonimul cezikezizezi și este foarte activă în mediul online. Clipurile ei sunt amuzante, dar fiecare are ascunsă în spate o lecție de drept. Inițial totul a început ca o glumă, dar când a văzut ce mult succes are a decis să continue. Faptul că și artista Irina Rimes i-a dat follow a fost o motivație în plus.

Și Irina Rimes i-a dat follow

”A fost foarte întâmplător. Stăteam într-o noapte și repetam materia pentru penal special, era 4 -5 dimineața. Am închis cărțile și am zis să fac un video pentru mine, nu să-l postez. Mi-a plăcut cum a ieșit și l-am pus, am zis că văd doi, trei prieteni.

Dimineața avea 100.000 de vizualizări. Nu plănuiam să postez. Mi-a dat follow foarte multă lume, chiar și Irina Rimes, ceea ce m-a motivat foarte tare”, a fost reacția Cezarei Boc când a fost întrebată de cei de la Clujust.ro cum de a ajuns atât de celebră pe Tik Tok.

Ținând cont de succesul foarte mare pe care-l are pe rețelele de socializare, dar și de talentul actoricesc nu este exclus ca în viitor să o vedem pe fiica cea mare a lui Emil Boc ca protagonistă în diferite emisiuni de divertisment.

Elena Băsescu a participat anul trecut la Masked Singer România, un show internațional, adaptate de Pro Tv și masca ei de Unicord s-a bucurat de o foarte mare apreciere din partea publicului. Și Elena Udrea a particpat la o emisiune simlară, pe Antena 1, de Revelion, unde a interpretat rolul unei vrăjitoare.

Informaţiile publicate de Voxbiz.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.