Denise Rifai nu s-a mai putut abține! Replica acidă a prezentatoarei tv după proteste: Asta nu e democrație. Ce penibil!!!!!

de: Ana Toma
30 mart. 2021
Denise Rifai nu s-a mai putut abține! Replica acidă a prezentatoarei tv după proteste: Asta nu e democrație. Ce penibil!!!!!

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări la Kanal D, a cedat presiunii. Protestele care au început de duminică seară par că nu se mai termină, iar vedeta a ținut să le transmită un mesaj tuturor celor implicați.

Vedeta de la Kanal D se arată deranjată de modul în care oamenii percep libertatatea. Ea susține că întreaga Europă este închisă, cu restricții mult mai dure decât România, însă în țara nostră protestele se țin în lanț.

Denise Rifai critică protestele de luni seară

Cu alte cuvinte, prezentatoarea de televiziune consideră că inclusiv persoanele de la proteste nu sunt oameni de rând și sunt oameni puși să-și exprime părerile folosind petarde într-un mod deosebit”.

Denise Rifai și-a exprimat totuși speranța că Guvernul va continua să urmeze toată strategia pe care o are în plan pentru a pune capăt pandemiei și de asemenea, susține că România nu este condusă ”de huligani”, deci mai are o șansă

”Ce penibil!!!!! Ce proteste sunt astea ???!!!!!! Cine sunt cei care protesteaza cu petarde si de ce???! O europa intreaga e inchisa ! Toate statele occidentale sunt inchise si, la noi, cateva “capete luminate” din “distinsa” clasa politica au aglutinat niste agitatori/huligani, pe care i-au inserat intre asa-zisii protestatari ca sa arunce cu petarde! Deosebit!!!!

Sper din toata inima ca Guvernul Romaniei sa urmeze, cu strictete, strategia pe care o au configurata pentru aceasta perioada!
Nu ne conduc cativa huligani care, clar, sunt plantati cu un scop precis! Ei nu sunt ROMANIA!”, a mărturisit de Denise Rifai pe Facebook.

Protestele nu demonstrează democrația

Cum mulți protestatari intervievați de jurnaliști susțin că își apără dreptul la democrație, Denise Rifai îi contrazice. Vedeta de la Kanal D mărturisește că protestele politice pe sănătate altora, dar și a persoanelor în cauză nu reprezintă un act de democrație.

Mai mult de atât, Denise Rifai consideră că fiecare român are dreptul la sănătate, un principu care trebuie respectat pentru a avea o lume sănătoasă și în siguranță.

”Democratie NU inseamna proteste politice pe sanatatea noastra! Si noi avem dreptul Constitutional si Democratic la SANATATE!”, a mai adăugat Rifai.

Protestele de luni seară au continuat din ce în ce mai violent. 12 jandarmi au fost răniți, după ce manifestanții au aruncat cu pietrele și au vandalizat mai multe bănci, dar și stații de autobuze. Conform unui bilanț parțial, 188 de persoane au fost audiate de oamenii legii, iar amenzile date au fost de peste 200.000 de lei.