Diana Șoșoacă a întrecut orice limită! Gestul revoltător pe care l-a făcut la protest: a uluit toată România

30 mart. 2021
Diana Șoșoacă a întrecut orice limită! Gestul revoltător pe care l-a făcut la protest: a uluit toată România

Diana Șoșoacă este intens promovată la RTV și nu ratează nicio ocazie să facă circ, însă declarațiile ei din ultima perioadă au depășit orice limită. Doar o parte dintre extremiștii fără studii sau dintre cei cu probleme de sănătate mentală probabil pot susține delirul fostului senator AUR.

Este șocant, însă că autoritățile nu iau nicio măsură împotriva ei, în contextul în care încalcă aproape zilnic legile impuse de starea de alertă. Românii de rând sunt amendați pentru devierile comportamentale ca ale celei, care în ultima perioadă pare că și-a pierdut complet rațiunea. După ce s-a făcut de râs sâmbătă, participând singură la un protest organizat de ea, acum a încercat să iasă în evidență la cel inițiat de fosții colegi de la AUR, care au reușit să-și scoată electoratul în stradă.

Responsabilizarea populației – soluția pentru stoparea pandemiei

Ceea ce s-a întâmplat la protest este, însă jenant și totodată revoltător. Renumitul scriitor și analist, Stelian Tănase a rezumat cel mai bine întâmplările care au avut loc ieri. Oamenii sunt nemulțumiți de restricții, dar soluția rămâne responsabilizarea populației și nu protestele.

Cât timp cei bolnavi își vor nega diagnosticul și vor ieși din case, contaminându-i pe restul, care nu știu la ce pericol sunt expuși, va fi greu să oprim pandemia. În timp ce unii trec ușor peste virus, altora le este fatal, așa că cei care nu respectă regulile și se expun riscurilor sunt inconștienți, iar acest tip de inconștiență le poate ucide aproapele.

Redăm integral textul lui Stelian Tănase, postat pe pagina lui de facebook

După ce a ratat propriul ei miting, la care participat de una singura, aseara Sosoaca s-a lipit la altul, organizat de AUR . Tot legionaroizi, tot extremisti,radicali, xenofobi, antisemiti, antieuropeni. Se simt bine intre ei. Sosoaca a luat porta-vocea si a clamat niste chestii. Dialogul cu lumea puțină din piața (in febr 2017 au fost 600.000 in piata Victoriei) este de teatrul absurd. Redau mai jos cf Realitatea TV.
„Protestatari: Jos masca, jos masca!

Şoşoacă: Cine are măşti, vă rog frumos să le daţi foc! Care are măşti, vă rog frumos să aprindeţi aici, să înteţim focul, vă rog frumos! Aruncaţi măştile!

Protestatari: Jos Guvernul mafiot! Arafat, condamnat pentru cei legaţi de pat! Arafat, judecat pentru cei legaţi de pat!
Şoşoacă: Poliţia Locală trebuie desfiinţată! De-abia aştept să rămân singură în Parlament, să fiu majoritară. Şi sunt şi şefă de Senat, ceea ce înseamnă că-l înlocuiesc pe Iohannis.

Protestatar: Păi câte războaie am avut noi cu jandarmii? Adu-ţi aminte!
Şoşoacă: Eu vreau să vă văd când ocupaţi stadioanele!

***E clar. Caz clinic – de Bălăceanca. Șosoacă suprinsă în plin de delir de grandoare. Nu e de rîs. Cineva trebuie să intervină. Guvernul deocamdată stă în expectativă si se gindeste la colivă. Cițu face pe filosoful, tace. Miniștrii se ascund pe sub mese. Ar fi mai bine să fie adus un psihiatru? Ce ziceti? Să-i consulte pe membrii guvernului care au la ora asta un atac de panică. Dar și pe Șosoacă & Co. Altfel nu se poate”, a scris Stelian Tănase pe facebook.