Detalii complete despre Jador: înălțime, biografie, studii, carieră. Adevăruri nespuse până acum despre favoritul de la Survivor România

de: Ana Toma
11 mart. 2021
Detalii complete despre Jador: înălțime, biografie, studii, carieră. Adevăruri nespuse până acum despre favoritul de la Survivor România
Jador

Jador este un nume din ce în ce mai cunoscut pe piața media din România. Pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache a reușit să capteze atenția publicului încă de la prima lui apariție televizată, iar acum câștigă sute de mii de euro din munca sa.

Puțini știu însă detalii despre viața vedetei de la Kanal D și despre cum era acesta înainte de a deveni celebru. Jador are studii superioare, iar la nici 26 de ani, pare că le-a făcut pe toate.

Cine este Jador

Jadorsau Remus Ionuț Dumitrache așa cum îl cunosc cei apropiați, s-a născut pe 25 martie 1995, într-o comună din județul Bacău. El are o înălțime de 1,78 m și 85 de kilograme și provine dintr-o familie simplă din punct de vedere financiar.

La 23 de ani, Jador și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare. A fost concurent în cadrul emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, lucru care l-a dus mai departe decât s-ar fi așteptat vreodată.

A câștigat atenția publicului prin relația pe care a avut-o cu Simina Loica din cadrul emisiunii, iar deși multe fane l-au căutat și au vrut să-l cunoască mai bine, el a avut nevoie de timp pentru a-și putea reveni după despărțire.

Ce studii are Jador

După ce emisiunea a luat sfârșit, Jador nu a renunțat la viața de vedetă. El a început să compună și să cânte, devenind în doar câteva luni unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România.

A fost în trending zile la rând și a reușit să obțină faima pe care nu foarte multe persoane o ating atât de repede și la așa o vârstă. De asemenea el a fost și mediatizat masiv în presă odată cu finalizarea emisiunii care l-a făcut celebru.

Dacă vă întrebați ce studii are Jador, ei bine, celebrul artist a absolvit Academia de Studii Economie, Facultatea de Relații Econimice Internaționale și nu s- aoprit aici. El a urmat și un master în același domeniu.

Câți bani câștigă Jador

Muzica i-a adus lui Jador faima la care oricine râvnește. Videoclipurile sale de pe YouTube au adunat sute de milioane de vizualizări, lucru care i-a adus bani frumoși în conturi.

Nici pe rețelele de socializare, Jador nu o duce prea rău. El are aproape 1 milion de urmăritori, lucru care e de înțeles având în vedere că fiecare pas pe care îl face este urmărit de fanii săi pe InstaStory.

Dincolo de banii pe care îi face prin intermediul rețelelor de socializare, înainte de pandemie, Jador câștiga și din concerte pentru care cerea nu mai puțin de 5.000 de euro.

În momentul de față Jador este concurent favorit în cadrul competiției Survivor România, iar conform voceabanilor.ro, artistul ar avea unul dintre cele mai mari onorarii. El încasează câteva mii de euro pentru fiecare săptămână în care rezistă în competiție