Detalii complete despre Gina Pistol: Înălțime, biografie, studii, viață personală

de: Ana Toma
10 mart. 2021
Detalii complete despre Gina Pistol: Înălțime, biografie, studii, viață personală
Gina Pistol

Gina Pistol a captat din nou atenția presei. Iubita lui Smiley a devenit mămică noaptea trecută. Cei doi au o fetiță sănătoasă din toate punctele de vedere și se pregătesc să înceapă un nou capitol important din viața lor.

Puțini știu însă detalii despre Gina Pistol și despre evoluția acesteia pe piața media. Ea și-a început cariera în urmă cu mai bine de 20 ani în urmă, fiind model.

Cine este Gina Pistol

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1980. Are o înălțime de 1,66m. Dacă vă întrebați ce studii are, ei bine, vedeta nu a absolvit nici o facultate, însă a terminat școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede.

Prima oară s-a făcut remarcată după ce a pozat în reviste destinate bărbaților. Iubita lui Smiley a fost pentru prima dată model în Playboy în 2000, iar ani în șir a fost considerată cea mai sexy femeie din România.

Câțiva ani mai târziu, ea a fost căutată pentru diverse proiecte în cadrul postului de televiziune Pro Tv, iar în prezent lucrează la Antena 1.  Ea este prezentatoarea emisiunilor Chefi la cuțite și Asia Express.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu solid de câțiva ani

Care a fost primul job și ce salariu încasează de la Antena 1

Primul job al Ginei Pistol a fost de vânzătoare în Roșiorii de Vede. Ea s-a mutat apoi la București, unde a avut același job. La momentul actual, ea prezintă emisiunile Chefi la Cuțite și Asia Espress pentru care este extrem de bine plătită. Pentru fiecare sezon al emisiunii Chefi la Cuțite, iubita lui Smiley primește un salariu de 15.000 de euro.

Aceiași bani îi primește și pentru fiecare sezon de Asia Espress, așa că din punct de vedere financiar, blondina o duce bine.

Viața sentimentală a Ginei Pistol

Gina Pistol a avut o viață amoroasă destul de controversată care a fost întotdeauna în atenția presei. În priă fază, vedeta a avut o relație cu Bogdan Ivanof, Codin Maticiuc, celebrul crai de Dorobanţi și afaceristul libanez Nicolacare.

Câțiva ani mai târziu, ea a mai format un cuplu și cu Ciprian Marica, Mihai Răduţ, dar și cu Alin Cocoş.

În prezent, Gina Pistol are o relație cu Smiley, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Cei doi și-au găsit liniștea de câțiva ani și au împreună o fetiță.