Lovitură pentru Kanal D! Jador a semnat cu Antena 1 și apare azi pe post! Mesajul lui Jador. Ce se întâmpla cu Survivor România

08 mart. 2021
Lovitură pentru Kanal D! Jador a semnat cu Antena 1 și apare azi pe post! Mesajul lui Jador. Ce se întâmpla cu Survivor România

Surprize, surprize la Antena 1. Seara de luni îl va avea în prim plan pe Jador, care va avea un rol important în emisiunea de maximă audiență Chefi la Cuțite. Acesta apare în fața celor trei jurați, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, împreună cu mama sa.

“Mi-a zis soră-mea să nu mai vin acasă daca nu aduc cuțitul!”, a fost declarația artistului, intens promovată de Antena 1 și de site-urile trustului Intact. Ce va face Jador va putea urmări toată lumea, luni seara, începând cu ora 20.30.

În prezent, Jador este concurent și la Survivor România și face parte din echipa Faimoșilor. Acesta s-a accidentat la genunchi în urmă cu o săptămână și nu a mai apărut la Kanal D. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el, iar prezentatorul Daniel Pavel nu a mai oferit nicio informație suplimentară.

Jador s-a accidentat sau joacă teatru?

Războinicii l-au acuzat pe Jador de teatru ieftin și nu au crezut în accidentarea lui. Apariția lui la Chefi la Cuțite va da curs și mai multor zvonuri pe rețelele de socializare. Trebuie menționat că emisiunea Chefi la Cuțite este filmată deja de câteva luni, iar acum se difuzează înregistrările cu aceasta.

Jador și mama sa la Chefi la Cuțite

Totuși faptul că Jador apare simultan la două posturi concurente de televiziune nu este chiar avantajos, mai ales pentru cei de la Kanal D, care au plătit un contract mare pentru celebrul manelist.

Mesajul lui Jador

„La mulți ani tuturor mamelor, cele mai dragi și gingașe persoane din viața noastră🌹
La mulți ani tuturor femeilor!!!
Dragilor țin să vă anunț că diseară de la ora
20: 30 pe Antena 1 Jador va fi alături de mama sa în cadrul emisiunii Chef la cuțite!”,a fost mesaju postat pe pagina de facebook a lui Jador.

Și Vladimir Drăghia avea contract simultan cu Kanal D și Pro Tv

În aceeași situația s-au mai găsit și cu Vladimir Drăghia. Acesta a fost și concurent în Ferma de pe Pro Tv și la Exatlon. În timp ce reality show-ul de pe Pro Tv era deja filmat, cel al Kanal D era în plină desfășurare și imaginile erau transmise aproape în timp real.

Oricum dispariția lui Jador din reality show-ul de la Kanal D ridică multe semne de întrebare. Iar acum că artistul o să apară la Chefi la Cuțite lasă loc de și mai multe speculații. Va fi interesant de văzut dacă acesta va mai reveni la Survivor România sau va părăsi competiția din motive medicale.

Până acum Alexandra Stan, Lucian Barbu. Roxana Ghiță, Alin Sălăjean și Marilena Ciucureanu au fost nevoiți să renunțe la concurs din cauza problemelor de sănătate.