Dezvăluiri care cutremură lumea showbizului: „Culiță Sterp este un om foarte rău. Este foarte parșiv”. Cum îl va distruge pe Jador. O fostă colegă rupe tăcerea

11 mart. 2021
Dezvăluiri care cutremură lumea showbizului:
Culiță Sterp la Survivor România

Culiță Sterp este unul dintre marii favoriți la trofeul Survivor România. Acesta a dat dovadă de mult echilibru în competiție și s-a impus mai degrabă prin calm. În plus artistul este și un foarte bun sportiv, ceea ce a atras admirația colegilor din echipa Faimoșilor. Sau cel puțin așa părea la televizor.

Pentru că odată eliminați din competiție, concurenții încep să spună cu totul și cu totul alte lucruri față de cele declarate cât timp se aflau în Republica Dominicană. Simona Hapciuc s-a certat tot timpul cu Jador și chiar l-a votat pentru eliminare. Aceasta a părăsit concursul cu mai bine de două săptămâni, dar culmea armele ei se îndreaptă acum spre Culiță Sterp.

Simona Hapciuc vorbește foarte urât despre Culiță Sterp

Aceasta spune că Jador este un om foarte bun la suflet, dar care este ca un cățeluș al lui Culiță, care-l manipulează după bunul plac. Faimoasa l-a descris pe manelist ca fiind un om foarte rău.

„Jador nu va face niciodată nimic ca să îl supere pe Culiță. Jador are o dependență de Culiță incredibilă. Orice i-ar zice, orice i-ar face Culiță, oricât l-ar jigni sau l-ar da deoparte, Jador se întoarce la el ca un cățelus dând din coadă. Îmi pare rău pentru mama lui și pentru familia lui, dar Culiță e singurul om pe care l-am cunoscut și l-am văzut foarte rau.

Jador și Culiță la Survivor România

Opt săptămâni eu nu am vazut nimic bun în el. Jador, orice ar face și orice ar spunea, oricât m-ar fi supărat pe mine, este atât de sufletist și atât de bun, e cel mai sufletist om pe care l-am cunoscut. Și îmi pare rău de el, pentru că este folosit de Culiță. Culiță nu face altceva decât să se folosească de el și cu prima ocazie îi va da cu șutul. Jador simte nevoia să facă orice să îl placă Culiță, să fie acceptat”, a declarat Simona Hapciuc pentru WOWbiz.ro.

Faimoasa, care în viața de zi cu zi este antrenoare de fitness și actriță spune că nu se poate supăra pe Zanni și că ține foarte mult la el pentru că povestea lui seamănă cu cea trăită de ea.

Ce spune Simona Hapciuc despre Zanni

„Eu l-am iubit și il iubesc pe Zanni foarte mult, m-am regăsit în povestea lui de viață. Este un copil foarte bun și un suflet bun. Mă gândeam la Dimitrie, copilul meu, și mă gândeam că el nu are tată, dar mă are pe mine și mă gândeam că nu aș vrea ca Dimi să ajunga ca Zanni sau ca alți copii. Nu sunt supărată pe Zanni, nu pot fi supărată pe el”, a insistat Simona, care pare foarte supărată pe Culiță Sterp asupra căruia a revenit de mai multe ori în cadrul interviului acordat la Ștefeta Mixtă de pe Youtube.

Aceasta spune despre manelist că este parșiv și că se consideră superior celorlalți pentru că provine dintr-o familie cu mulți bani. Actrița s-a simțit deranjată pentru că nu a fost susținută psihologic în competiție, dimpotrivă. Culiță Sterp i-ar fi reproșat că tatăl copilului ei a părăsit-o pentru că ea i-ar fi făcut ceva.

Culiță Sterp ar fi făcut-o proastă pe Simona Hapciuc

„Culiță are același caracter ca Sebi, este foarte parșiv și foarte răutăcios. Pentru că vine dintr-o familie bună și cu mai mulți bani, că este cântăreț, că este cunoscut, simte nevoia să discrediteze pe cei din jur și să fie superior, chestie pe care eu nu o accept.

Am avut niște discuții cu el pentru că el mă făcea proastă și îmi scotea ochii cu faptul că am ales să îl fac pe Dimitrie la puțin timp în relația cu Dimi. Avea chestia asta, că femeia trebuia să stea acasă. ‘Ai făcut tu ceva de te-a lăsat bărbatul ăla! Uite la Daniela mea, daca eu nu îi fac nimic, ea stă acasă cuminte și mă așteaptă’.

Avea misoginismul ăsta în el pe care eu nu pot să îl înțeleg. Eu aveam o chestie cu adusul lemnelor, nimeni nu aducea lemne și eu eram cu brațele pline de lemne, mă durea și genunchiul și îmi zice ‘bine că stai pe plajă, dar lemne pentru foc mai aducem și noi?!’”, a conchis Simona Hapciuc.