Dezvăluiri care cutremură România! Vlad Voiculescu a inventat cazul Foișor ca să acopere dosarul său penal! Detaliile care au fost ascunse de public

10 apr. 2021
Dezvăluiri care cutremură România! Vlad Voiculescu a inventat cazul Foișor ca să acopere dosarul său penal! Detaliile care au fost ascunse de public

Vlad Voiculescu pare a fi cel mai slab ministru al Sănătății pe care l-a avut România vreodată. În plină pandemie, demnitarul este vizibil doar pe facebook, iar fiecare apariție a sa înseamnă o nouă gafă impardonabilă, într-un context global extrem de delicat.

Enorm de multe voci pertinente i-au cerut demisia, dar USR-PLUS continuă să-l mențină în funcție, deși în mod cert protejatul lor și-a arătat incompentența în nenumărate rânduri. Românii au atins nivelul maxim al răbdării și toleranței, iar Guvernul ar trebui să transmită încredere și să arate că poate gestiona situația, care a devenit exasperantă atât pentru oamenii de rând, cât și pentru mediul de business.

Cazul Foișor este unul care a stârnit revoltă și indignare. Prmierul Cîțu și PNL i-au cerut demisia lui Vlad Voiculescu, dar USR-PLUS a ținut să transmită încă o dată public că ministrul Sănătății are susținerea lor și rămâne în funcție.

Se cere demisia lui Vlad Voiculescu

Și analiștii de top l-au criticat aspru pe Vlad Voiculescu. Este pentru prima dată când Cristian Tudor Popescu și Mihai Gâdea au discurusuri similare, susținând că ministrul Sănătății trebuie să plece din funcție. Și într-adevăr situația la minister este dezastruoasă.

„Reactia USR-Plus de azi demonstreaza faptul ca scandalul Foisor este un episod al unei diversiuni special create pentru acoperirea unor fapte grave descoperite de primul ministru Florin Citu la Ministerul Sanatatii. Raportul corpului de control al premierului a fost trimis la Parchet, conducerea MS va ajunge pe mana procurorilor. Cum se poate acoperi acest scandal monstruos? Prin diversiunea Foisor, instrumentata extrem de umbros de la minister. Iar azi, atac la premier si la campania de vaccinare. Premierul Citu a fost provocat ! Este luat la tinta de USR-Plus. Acum, e care pe care. Cazul Colectiv 2015 si efectele politice de atunci trebuie studiate cu atentie”, a spus jurnalistul Radu Tudor.

„Fără criminali în funcții publice” a fost și reacția lui Mihai Gâdea, pe facebook, imediat după cazul Foișor.