Elena Marin, geloasă pe o concurentă de la Survivor România. Mărturisiri din interior: ”Se băga în fața mea”

de:
19 iun. 2021
Elena Marin, geloasă pe o concurentă de la Survivor România. Mărturisiri din interior: ”Se băga în fața mea”
Elena Marin la Survivor România

Elena Marin nu a fost privită cu ochi prea buni de Raluca Dumitru în cadrul competiției Survivor România. Odată întoarsă în țară, fosta concurentă a făcut o serie de mărturisiri din interior.

Deși se cunoșteau dinainte, iar Raluca Dumitru se aștepta să primească toată susținerea de la Elena Marin, aceasta a plecat dezamăgită de modul în care colega sa muncă de a tratat-o. 

Raluca Dumitru s-a aorpiat de Zanni 

Singura persoană de care s-a apropiat în cadrul competiției a fost Zanni. Deși se aștepta ca Elena să fie alături de ea și să o ajută să se integreze, când a ajuns în Republica Dominicană a avut un adevărat șoc.

Raluca Dumitru mărturisește că nu a fost prietenă cu elena ci doar colegă, dar cu toate astea și-a făcut prea multe așteptări. 

”Ma bucur ca m-am apropiat de oameni la care nu ma asteptam. Este vorba despre Zanni. Credeam că Elena mă va ajuta cumva sa ma integrez mai repede, dar m-am apropiat de persoane de care nu ma asteptam. 

Eu nu am fost prietena cu Elena, am fost doar colege, dar ma asteptam ca atunci cand cunosti cat de cat pe cineva… eu daca eram in competitie si venea cineva cunoscut l-as fi ajutat sa se integreze mai usor, ceea ce nu am vazut la Elena”, a mărturisit Raluca Dumitru de la Survivor România.

Elena Marin, invidioasă pe Raluca Dumitru

Mai mult de atât, fosta concurentă povestește că a avut sentimentul de invidie venit din partea Elenei Marin. Raluca Dumitru susține că deși fosta ei colegă a zis că a votat din punct de vedere sportiv eliminarea sa, lucrurile nu au stat chiar așa.

Un alt eveniment care nu i-a convenit deloc Ralucăi a fost momentul în care se descurca foarte bine în traseu și aducea puncte, iar la final, tot Elena Marin se băga în fața ei. 

Elena, când m-a eliminat, a zis că a votat din punct de vedere sportiv, deși ultima mea perioada a fost constanta si am adus puncte la aproape toate jocurile. Cred ca ea era intr-o competitie cu mine si era invidioasa pe mine pentru ca ea credea ca sunt mai sustinuta ca ea, ceea ce nu s-a intamplat. 

Ea cand era buna pe traseu era sustinuta de toti baietii. Si eu ii spuneam sa intre la joc. Cand eu aveam finaluri bune si aduceam puncte, ea se baga in fata mea”, a mai declarat Raluca Dumitru.