Lidia Buble a spus adevărul în direct la Pro Tv! Motivul real pentru care s-a despărțit de Răzvan Simion

10 mart. 2021
Lidia Buble a spus adevărul în direct la Pro Tv! Motivul real pentru care s-a despărțit de Răzvan Simion
Lidia Buble și Răzvan Simion, când erau împreună

Lidia Buble nu i-a putut rezista renumitului actor, Marius Manole, care are o emisiune extrem de populară pe protvplus.ro, „Întrebarea mesei rotunde”. Aceasta a fost invitată la show-ul care se difuzează online și a fost provocată să răspundă unor întrebări delicate. Dacă refuza, atunci era nevoită să guste din câteva feluri de mâncare dezgustătoare.

Pastă din insecte, viermi uscați, borș cu lapte sau mațe crude au fost doar câteva din preparatele pe care Lidia Buble ar fi trebuit să le mănânce, dacă refuză să răspundă la întrebări.

(Informaţiile publicate de Voxbiz.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor).

De ce s-a despărțit Lidia Buble de Răzvan Simion

Cea mai palpitantă întrebare a fost cea legată de despărțirea de fostul iubit, Răzvan Simion, din urmă cu opt luni. Acum matinalul de la Antena 1 s-a afișat cu noua lui cucerire, frumoasa Daliana Răducan, care în trecut a colaborat și ea cu Pro Tv.

Lidia Buble a spus și de ce s-a despărțit de cel cu care părea că-și va petrece tot restul vieții. Au fost împreună șase ani, iar de opt luni este singură.

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Cel puțin așa am simțit eu, așa cred. N-a fost ușor, dar cred între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc. Îl iubesc, dar într-un mod diferit. Nu mai am fluturi în stomac”, a mărturisit vedeta, care a ținut să sublinieze și că Răzvan Simion continuă să-i fie manager și că se înțeleg chiar mai bine decât înainte.

Printre altele, Lidia Buble a dezvăluit și că nu mănâncă deloc carne pentru că nu-i place și că uneori mai mănâncă pește. Aceasta preferă pastele, fructele și legumele în loc proteinelor.

Cine este vedeta feminină care au cuceri-o pe Lidia Buble dacă i-ar face avansuri

Marius Manole a provocat-o pe Lidia Buble să spună care este vedeta feminină din România în fața căreia nu ar putea rezista dacă i-ar face avansuri. După ce a reflectat puțin, artista a spus că cea care ar cuceri-o ar fi frumoasa Catrinel Menghia, un fotomodel român, dar apreciat la nivel internațional.

Marius Manole este în prezent actor al Teatrului Național din București și este unul dintre actorii care se bucură de o popularitate imensă. Acesta are acum și o colaborare cu Pro Tv. El prezintă o emisiune online pe protvplus.ro, iar invitații lui sunt nume importante din showbiz, dar și alte industrii.