Horoscop Cristina Demetrescu: Erorile care ne pot marca întreaga viață. Multe zodii le fac fără să știe

de: Ana Toma
28 dec. 2020
Horoscop Cristina Demetrescu: Erorile care ne pot marca întreaga viață. Multe zodii le fac fără să știe
Cristina Demetrescu, astrolog

Horoscop Cristina Demetrescu. Fiecare zodie are caracteristicile ei, însă puțini știu de unde vine întreaga energie a fiecărui semn zodiacal și care sunt factorii decisivi în acest aspect. Există de asemenea o serie de erori pe care foarte multe zodii le fac, însă nu își dau seama de urmări. 

Astrologul Cristina Demetrescu a decis să pună capăt tuturor întrebărilor de acest tip. Ea a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Voi Cu voi” cum poate arăta astrologia nivelul de spiritualizare a unei persoane.

Aceasta a subliniat faptul că cea mai spirituală zodie este Săgetătorul și poate fi deinită foarte simplu, prin verbul ”a înțelege”. Cu alte cuvintele, pentru a putea știi în ce direcție să merge, întâi trebuie să înțelegem, apoi să credem.

De unde vine energia unei zodii 

Cristina Demetrescu a vorbit și despre energia fiecărui semn zodiacal. Potrivit astrologului, toată energia zodiilor vine ”de undeva de sus”, iar casetele astrologice nu fac altceva decât să ”definească” ceea ce noi facem pe pământ.

”Nu, astrologia nu este o deviaţie spirituală. Astrologia ne poate ajuta să vedem care este nivelul de spiritualizare a unui om (…) Săgetătorul este zodia spiritualităţii şi se defineşte prin verbul a înţelege. În general, trebuie să înţelegem în ce credem şi în ce direcţie mergem.

Zodiile sunt energiile cu care venim de undeva de Sus, dar casele astrologice definesc ce facem efectiv pe pământ. Poate am venit crezând în anumite lucruri, sau înţelegând anumite lucruri şi ne pierdem cumva credinţa pe parcurs.

Photo by Josh Rangel on Unsplash

Aceste case astrologice pot fi prost aspectate, şi atunci persoana în cauză se poate deruta, sau poate să aibă o anumită confuzie, vis-a-vis de planul spiritual (… ) Săgetătorul este o zodie care guvernează adevărul, oricare ar fi el, pentru că totul este relativ”, a spus Cristina Demetrescu.

Până unde poate merge puterea minții 

Astrologul a vorbit totodată și despre puterea minții, care deși este destul de ”limitată”, ea poate pătrunde la un momendat în locuri dificile.  Ea a mai precizat că fiecare fiecare semn zodiacal în parte face greșelile lui, însă nimeni nu poate înțelege în totalitate toate lucrurile care îl înconjuară.

”Noi, oamenii, cu mintea noastră limitată aş spune, nu putem să pătrundem atât de profund în acest adevăr, dar măcar putem să încercăm dacă tot ne aflăm aici. Există acest astrologic, pentru că eu îl tratez din punct de vedere astrologic. Sunt alţii care măsoră nivelul de spiritualizare al unui om (…) Ateismul este una dintre deviaţiile spirituale.

Poate să existe satanism, habotnicism. Toate lucrurile astea, de foarte multe ori depersonalizează, persoana ta nu mai caută lumină şi nu te mai regăseşti pe tine însuţi”, a mai spus astrologul.

Erorile care ne pot marca viața 

Cristina Demetrescu a mai precizat că există anumite erori spirituale în viața fiecărei zodii care le pot marca complet viața, fără ca acestea să-și dea măcar seama despre ce se întâmplă, iar acest lucru este valabil și în cazul persoanelor care au credință.

”Deviaţii spirituale sunt multe. Sunt oameni care cred în Dumnezeu, dar fac greşeli spirituale (…) Nu ai cum să înţelegi anumite lucruri dacă nu te raportezi la sine, practic despre asta este vorba. Dumnezeu nu se caută cu mintea, se caută cu sufletul. Sunt oameni care cred, dar din păcate fac nişte erori spirituale care le marchează viaţa”, a mai adăugat Cristina Demetrescu.