Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni pentru anul 2021. Am putea primi antidotul divin

de: Ana Toma
07 ian. 2021
Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni pentru anul 2021. Am putea primi antidotul divin
Cristina Demetrescu, astrolog

Horoscop Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu vine cu noi previziuni pentru anul 2021. Dacă în anul ce a trecut fiecare dintre noi a primit o lecție, noul an este unul menit să ne vindece.

Astrologul Cristina Demetrescu a fost unul dintre puținii oameni care a reușit să prezică pandemia încă din anul 2019. Pentru anul 2021 însă, astrologul vine cu vești bune pe toate planurile pentru toate semnele zodiacale.

Ce se va întâmpla în anul 2021 

Potrivit astrologului, anul 2021 stă sub puterea transformatoare a Vărsătorului, iar planetele Jupiter și Saturn vor continua să ne dea bătăi de cap în următoarele 12 luni.

De asemenea, în ciuda faptului că vom avea un vaccin, iar situația ar părea mai stabilă, vor exista în continuare repercursiunile anului ce a trecut. Totuși, Cristina Demetrescu susține că contextul astrologic care a favorizat pandemia s-a încheiat, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să ne relaxăm.

Schimbările și provocările vor fi la ordinea zilei în acest an, atât din punct de vedere pozitiv cât și negativ.

”Saturn va rămâne în semnul Vărsătorului până prin martie 2023 și trebuie să respectăm inerția acestei pandemii. Conjunctura a ceea ce a generat pandemia s-a închis, urmează o altă etapă, o altă epocă”, a spus Cristina Demetrescu, la Antena 3.

2021, antidotul divin al vindecării

Totuși, nu trebuie să intrămîn panică. Există și o serie de vești bune. Astrologul susține că Jupiter în Pești în 2021 vine cu vindecare pentru foarte mulți, iar aici vorbim mai ales de vindecare din punct de vedere spiritual.

În ceea ce le privește pe persoanele care suferă de boli sau probleme emoționale, acestea și-ar putea găsi vindecarea în acest an.

”2021 ne aduce antidotul divin pentru vindecarea planetei, acest Jupiter în Pești. Este bun pentru oricine să se vindece de boli, de probleme care s-au sedimentat în ființa umană, probleme emoționale, psihologice”, a mai adăugat Cristina Demetrescu.

De asemenea, odată cu trecerea lui Jupiter în Pești vom avea și multă dezinformare, lucru nu foarte benefic pentru multe persoane. Potrivit astrologului, mulți voranumite lucruri, iar acest lucru se va produce doar din cauza faptului că nu se comunică suficient, așa că anul 2021 ne-ar putea motiva să comunicăm mai bine și să ne implicăm mai mult.