Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-14 martie. Zodiile care vor începe o viață nouă și vor uita de probleme

de: Ana Toma
08 mart. 2021
Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-14 martie. Zodiile care vor începe o viață nouă și vor uita de probleme
Mihai Voropchievici este cel mai renumit numerolog din România

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-14 martie. Zodiile care vor începe o viață nouă și vor uita de probleme. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru această săptămână. Conform acestuia, o zodie va începe o viață nouă, pe când alta va uita de toate grijile și problemele pe care le are.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-14 martie. Săptămâna începe în forță pentru cele mai multe semne zodiacale. Unele vor avea zile excelente și vor avea parte de oportunitățile pe care le așteptau, pe când altele vor avea parte de schimbări majore.

Zodia care va începe o viață nouă

Horoscopul oferit de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 8-14 martie îi sfătuiește pe Berbeci să uite de toate grijile și problemele legate de trecutul lor. Numerologul le recomandă nativilor acestei zodii să fie pregătiți pentru o săptămână mult mai bună, pentru că vor avea mare noroc.

Taurii pe de altă parte sunt sfătuiți să înceapă o viață nouă, iar potrivit numerologului, acest lucru va fi posibil în această săptămână pe toate planurile.  ”Voi înfloriţi ca un boboc de garoafă, aveţi o săptămână extraordinară”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Gemenii trebuie să își facă curaj și să înfrunte toate problemele pe care le au, însă într-un mod diferit. Ei trebuie să schimbe modul în care abordează problemele, iar soluția este doar în mâinile lor. Mare atenție la tactica folosită.

Zodia plină de schimbări

Racii vor fi surprinși în această săptămână. Un val de schimbări se va abate asupra lor și vizează toate dorințele pe care le au.  Numerologul recomandă o gândire cât mai pozitivă pentru ca reușitele să fie cele așteptate.

Leii vor avea noroc întreaga săptămână. Mihai Voropchievici susține că visele lor li se vor împlini, iar această perioadă este una îmbelșugată pentru nativii acestei zodii.

Fecioarele se vor concentra pe muncă și vor lua o decizie majoră. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor hotărî dacă vor face o schimbare importantă legată de job.

Balanțele vor fi mai închise în această săptămână. Potrivit numerologului, această zodie va avea o săptămână foarte tăcută, învăluită ”într-o aură de mister”.

Săgetătorul este sub protecție divină

Scorpionii trebuie să își canalizeze toată energia în această săptămână. Ei trebuie să realizeze cine sunt, atât în societate, cât și în viața personală și profesională.

Săgetătorii pot fi considerați speciali în această săptămână. Nativii acestei zodii au protecție divină, iar acest lucru este și necesar având în vedere gurile rele din jur. Mihai Voropchievici susține că ”foarte mulţi ochi urăţi cu gânduri rele sunt aţintiţi asupra lor”.

Capricornii trebuie să fie vigilenți în această săptămână. Ei vor primi un mesaj foarte important pe care nu trebuie să îl piardă. S-ar putea să le pară rău.

Vărsătorii vor găsi rezolvarea la ceea ce căutau de mult, însă trebuie să fie atenți și la părerile celor din jur. De asemenea, această săptămână va fi destul de dificilă, iar nativii acestei zodii s-ar putea încărca cu energie negativă, dar și cu stres.

Peștii vor avea o săptămână deosebită. Ei vor primi vești bune, dar și cadouri. Pe lângă asta, numerologul susține că ei ar putea primi și o sumă importantă de bani de care aveau nevoie. Este cea mai favorizată zodie din toate punctele.