Zodiile care vor avea mare ghinion în dragoste în 2021. Toate greșelile făcute se întorc către ele

de: Ana Toma
05 mart. 2021
Zodiile care vor avea mare ghinion în dragoste în 2021. Toate greșelile făcute se întorc către ele
Zodial sign horoscope cirlce on dark background. Creative background. Symbol concept. 3D Rendering

Din punct de vedere senimental, aceste zodii nu vor avea un an prea bun.  Pentru ele 2021 nu va fi deloc ușor. Unele se vor afla în niște situații destul de neplăcute, pe când altele vor atrage în jur doar oamenii nepotriviți.

Peștii, Vărsătorii și Capricornii trebuie să aibe răbdarea în acest an, pentru că dragostea nu va veni la ei în modul în care se așteaptă și va fi mult de muncă.

Zodia aflată într-o situație dificilă 

Capricornul se va vedea pus într-o situație dificilă în relația de cuplu, iar tensiunile pornesc în principal de la bani. Nativii acestei zodii și partenerul lor nu vor reuși să ajungă la un numitior comun.

Deși Capricornul este o fire încrezătoare, nu va vedea când partenerul său își va concentra anteția spre alte persoane. Anul 2021 va fi unul în care trebuie luată o decizie majoră. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor suferi o mare dezamătire, iar ruptura nu va mai putea fi reparată, așa că vor fi nevoiți să o ia de la capăt, cu altcineva. 

Zodia obsedată

Dacă nativii zodiei Capricorn nu vor avea de ales și vor fi nevoiți să o ia de la zero, ei bine, în cazul Peștilor, lucrurile sunt la polul opus. Nativii acestei zodii iubesc cu toată ființa și nu văd nici în stânga nici în dreapta.

În 2021 ei vor avea mintea tulbură și vor fi obsedați de persoana iubită, iar acest lucru nu va crea deloc o relație sănătoasă. Persoana dragă se va îndepărta și va dori să simtă libertatea, iar Peștele va rămâne din nou singur, însă trebuie să se bucure de ce a învățat în urma experienței acumulate. 

Cea mai ghiniostă zodie

Vărsătorul pe de altă parte va avea un an ghinionist din punct de vedere amoros. Nativii acestei zodii se apropie doar de persoanele nepotrivite care nu le vor aprecia nicioată la adevărata lor valoare. 

Până acum, tot ce și-au dorit a fost o relație de lungă durată, indiferent de atitudinea personaei de lângă, astfel, în 2021, ei vor plăti pentru toate alegerile greșele făcute. 

Nativii acestei zodii vor fi părăsiți, exact atunci când se așteptau ca relația să funcționeze din ce în ce mai bine, însă este o experiență și trebuie tratată ca atare. Lucruri mai bune vor veni în viitor.