Horoscop rune pentru final de an. Previziunile lui Mihai Voropchievici: Schimbări majore în viața unei zodii. Cum o va surprinde finalul anului

de: Ana Toma
30 dec. 2020
Horoscop rune pentru final de an. Previziunile lui Mihai Voropchievici: Schimbări majore în viața unei zodii. Cum o va surprinde finalul anului
Mihai Voropchievici are o emisiunea săptămânală la Antena3

Horoscop rune, Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru finalul anului 2020. O zodie va avea parte de schimbări majore în viața sa, chiar înainte de a încheia acest an.

Potrivit horoscopului runelor oferit de Mihai Voropchievici, finalul acestui an vine cu surprize mari pentru fiecare zodie în parte.

Dacă unele zodii vor avea parte de reușite chiar înaine de a intra în noul an, altele vor avea parte de schimbări majore în viața lor, schimbări la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Zodia care va începe o viață nouă

Berbecii trebuie să fie pregătiți pentru o călătorie spontană. Potrivit numerologului, ei trebuie să își facă deja bagajele.

Taurii pe de altă parte, vor încheia anul 2020 mai arțăgoși. Mihai Voropchievici le recomandă să rămână calmi și să fie încrezători. Toate lucrurile se vor aranja.

Gemenii pe de altă parte vor înceăe o viață nouă pe toate planurile. Se vor simți revigorați atât pe plan fizic cât și psihic la finalul anului.

Racii vor avea însă niște zile dificile. Nativii acestei zodii trebuie să fie răbdători și să finalizeze toate lucrurile pe care le-au început, chiar dacă oboseala s-a acumulat destul de mult.

Dacă Racii sunt obosiți, Leii sunt în culmea fericirii. Zilele trec repede pe lângă ei și au parte numai de vești bune la finalul anului.

Zodia care va câștiga pe toate planurile 

Fecioarele ies în evidență la final de an. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea câștiguri pe toate planurile. Mare atenție însă, acest lucru se întâmplă după mari greutăți pe care le-au avut în ultima vreme.

Balanțele pe de altă parte trec printr-o perioadă mai anevoioasă. Mihai Voropchievici le recomandă nativilor acesti zodii să fie atenți și să se gândească de două ori înainte să acționeze.

Scorpionii își doresc rezultate rapide la final de an, însă runele îi îndeamnă să fie mai răbdători. Nativii acestei zodii trebuie să nu își ”forțeze norocul” și să mai aștepte puțin.

Și Săgetătorii încheie arțăgoși anul 2020, dar fiind faptul că, la final de an li se va cere ”raportul.

Zodia care își schimbă radical viața

Capricornii încheie acest an continuând să rezolve o veche problemă. Au nevoie de mai multă comunicare, deoarece s-au afundat prea mult în acestă problemă.

Vărsătorii pe de altă parte vor avea parte o suită de schimbări majore în viitorul apropiat. Viața lor se va schimba radical atât pe finalul lui 2020 cât şi la începutul lui 2021.

Peştii vor avea și ei parte de o schimbare în viața lor. Chiar la final de an, ei sunt pe punctul de a se muta din casă sau serviciu. Totuși, hotărârea rămâne doar a lor. Ei știu ce e mai bine pentru viitorul lor.

Avertismentul lui Mihai Voropchievici 

De asemenea, numerologul Mihai Voropchievici a transmis și un mesaj la final de an. Potrivit acestuia, trebuie neapărat să finalizăm toate lucrurile începute până acum și să scăpăm de toate datoriile când intrăm în noul an.

”La final de an facem nu numai bilanţuri, ci încercăm să şi finalizăm toate cele începute până acum. Atenţie, este bine să nu intrăm cu niciun fel de datorii în noul an.

Ceea ce lăsăm nefinalizat în 2020 va veni cu efect dublu în 2021. În loc să facem o zi de muncă, vom face două”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3.