În ce vrea să investească Albert Oprea. Ce va face cu premiul de la Survivor România dacă va câștiga

de: Ana Toma
23 apr. 2021
În ce vrea să investească Albert Oprea. Ce va face cu premiul de la Survivor România dacă va câștiga
Albert la Survivor România

La doar 24 de ani, Albert Oprea a acceptat provocarea Survivor România fără niciun stres. Este un concurent precis, nu se teme de niciun feel de provocare, iar la fel ca și ceilalți concurenți și el râvnește la premiul cel mare, ba chiar știe foarte clar ce va face cu el.

Părinții săi au rămas mirați de faptul că fiul lor a fost acceptat la un astfel de joc care pune la încercare atât limitele mentale cât și cele fizice, însă concurentul Survivor România nu a stat prea mult pe gânduri. 

Ce vrea să facă Albert Oprea cu premiul de la Survivor România

Spre deosebire de alți concurenți ai reality show-ului din Româna, Albert Oprea știe ce vrea să facă deja cu premiul cel mare în cazul în care va câștiga. Nu va da banii nici pe case, nic pe mașini și pur și simplu vrea să îi investească în educație.

Ma mult de atât, concurentul din echipa Războinicilor mărturisește că vrea să fie un exemplu pentru toți tinerii care nu au relații sau părinți bogați, demonstrându-le că o persoană se poate ridica folosindu-și propriile puteri. 

Premiul l-aș investi în mine, în educația mea, în viitorul meu. Vreau să dau un exemplu și tinerilor care nu au relații, părinți bogați, că te poți ridica prin forțe proprii. Eu am încredere în mine și îmi joc șansa”, a mărturisit Albert Oprea, pentru Viva. 

Ce hobby-uri are concurentul Survivor România

Deși a acceptat să participe la un show care îi pune la încercare condiția fizică, Albert Oprea are cu totul și cu totul alte hobbyuri. Războinicul a mărturisit că adoră psihologia, filmele și ia în calcul să facă o carieră din asta.

De asemenea, el are și un plan e viitor: să devină afacerist și să poată să facă doar ceea ce îi place pentru a se putea întreține, lucru care s-ar putea întâmpla în cazul în care ar câștiga marele premiu. 

”Îmi place foarte mult să citesc, îmi place psihologia, îmi place să mă documentez, să aflu lucruri noi în fiecare zi. Sunt pasionat de filme, de actorie. M-am gândit să fac o carieră din asta. Îmi plac afacerile. Planul meu este să fac afaceri, să fac bani ca să mă întrețin, și apoi să fac doar ceea ce îmi place”, a mai povestiit Albert Oprea. 

Față de competitorii săi, încrederea de sine a lui Albert este destul de mare. El a mai mărturisit că se consideră o perosoană foarte ambițioasă și face tot posibilul să ajungă acolo unde își dorește. 

Cred în mine, cred că prin muncă, cinste se poate face ceva. Sunt o persoană foarte ambițioasă, găsesc soluții pentru a ajunge unde doresc”, a adăugat concurentul.