Lovitură de teatru! Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou un cuplu? „Da, s-au împăcat…”. Toți fanii sunt șocați

01 dec. 2020
Lovitură de teatru! Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou un cuplu?

Andreea Bălan și George Burcea păreau cuplul perfect și nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată ca între cei doi să izbucnească un scandal de asemenea proporții. Deși s-au despărțit de aproape un an, în acte cei doi sunt în continuare soț și soție, iar fanii cred că nu va mai trece prea mult până când ei vor redeveni o familie, alături de cele două micuțe, Ella și Clara.

Andreea Bălan susține că are o relație cu omul de afaceri Tiberiu Argint, dar mai niciodată nu se afișează cu el, în timp ce George Burcea trăiește o poveste ca-n filme cu Vivina Sposub. Mulți îi acuză pe cei doi de o regie marca Pro Tv pentru sporirea audiențelor și sunt de părere că relația se va sfârși imediat ce va fi difuzată finala de la Ferma.

Pe de altă parte, soțul Andreei Bălan infirmă aceste ipoteze, însă lasă loc de multe interpretări. Mai exact că în povestea cu Viviana, el doar interpretează un rol pentru public.

Ce spune George Burcea despre relația cu Viviana

„Relația cu Viviana este fix așa cum ambii am construit-o: foarte bună. Decât să descriu relația, mai bine trăiesc și mă bucur de tot ce mă înconjoară și îi las pe alții să vorbească, căci se pricep bine. Aici mă refer la oamenii din online”, a spus actorul.

De cealaltă parte și Andreea Bălan vrea să-și arate marea fericire peste tot, deși zâmbetele ei par în continuare triste.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună? Gestul care îi trădează

Ceea ce au remarcat fanii zilele trecute, însă analizând fotografiile recente ale celor doi este faptul că niciunul nu a renunțat la verighetă. Deși și-au aruncat vorbe grele, acuzații grave și au depus actele pentru divorț, ambii continuă să poarte simbolul căsătoriei și al uniunii dintre cei doi.

Din acest motiv, fanii consideră că Andreea Bălan și George Burcea încă se mai iubesc și că în cele din urmă vor redeveni o familie. Aceștia au remarcat și faptul că amândoi vorbesc foarte des unul despre celălalt. „Da, s-au împăcat… e clar”, a fost una dintre remarcile din mediul online.

„Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul. Ele sunt iubitele lui tati și indiferent de alte întâmplări mai puțin plăcute, le voi fi alături toată viața. Rolul meu și al Andreei este acela de a le ajuta să crească frumos și sunt sigur că facem tot ce ne stă în putință pentru acest lucru”, a spus Burcea despre fiicele sale.