Mirela Vaida se retrage de la Acces Direct? Reacția neașteptată a vedetei după atacul din platou

de: Ana Toma
31 mart. 2021
Mirela Vaida se retrage de la Acces Direct? Reacția neașteptată a vedetei după atacul din platou

Mirela Vaida a fost atacată în urmă cu mai bine de o săptămână în timpul emisiunii. O femeie și-a făcut apariția în platoul Acces Direct și a atacat-o pe prezentatoare de televiziune cu un bolovan.

Evident, după tragicul eveniment, Mirela Vaida a rămas oarecum traumatizată, însă reacții au venit din toate părțile. Vlogerițele Tina și Reea au fost cele care au pus sare pe rană. Ele au afirmat că vedeta ar urma să se retragă de la Acces Direct după toate cele întâmplate.

Mirela Vaida se retrage?

Cu alte cuvinte, Tina și Reea au declarat că și modul în care Mirela Vaida a acționat după incident, a fost unul destul de dubios. Vedeta ar fi putut da în judecată televiziunea, însă ea nu a făcut nimic altceva.

De asemenea, ele au criticat faptul că vedeta a rămas în continuare în platou să că transmită emisiunea, deși a fost la un pas de moarte.

”Eu aș fi dat în judecată televiziunea! Mi s-a părut o chestie dubioasă. Eu, acum nu zic că e o chestie fake, doar că ceva nu se leagă. Mirela, când a intrat în emisiunea aceea, din primul minut când a venit, s-a bâlbâit non-stop.

Nu era Mirela ca de obicei, se încurca încontinuu, se bâlbâia am impresia că se uita mereu stânga-dreapta… Era foarte atentă, aștepta să vină momentul ăla. Voi credeți că erați capabili să duceți emisiunea la bun sfârșit? Pe bune? Dacă o cărămidă de-aia putea să mă lovească în cap și să mor, eu mai eram în stare să spun: haideți să continuăm emisiunea?

Mă îmbrăcam, sunam la poliție, eram dusă acasă de poliție și nu ieșeam din casă până persoana respectivă nu era prinsă!”, au spus Reea și Tina într-un vlog.

Cum a reacționat Mirela Vaida

Mirela Vaida nu s-a lăsat intimidată de reacțiile care au apărut în spațiul public după incident. Ea continuă să posteze pe rețelele de socializare fotografii, semn că și-a revenit după incident, iar ce spun alții nu o afectează deloc.

Evenimentul care a speriat toți telespectatorii a avut loc pe 19 martie. O femeie dezbrăcată a intrat în platoul Acces Diect cu un bolonav, repetând că dacă vedeta nu îi va da bani, o va omorâ.

În urma incidentului, femeia în cauză a fost rețiunuă de procurori, care au decis că este nevoie de o expertiză psihiatrică. În final, medicii au stabilit că femeia a avut discernământ, motiv pentru care va fi pusă sub acuzare pentru infracțiunile de amenințare și distrugere.

Surse judiciare au mărturisit pentru cancan.ro, că agresoarea intenționa, de fapt, s-o atace pe Simona Gherghe și nu și-ar fi dat seaman că femeia pe care a atacat-o este oncu totul altă persoană.