Oana Roman rupe tacerea. Ce probleme imense a avut Pepe dupa divortul de Raluca Pastramă

de: Ana Toma
26 apr. 2021
Oana Roman rupe tacerea. Ce probleme imense a avut Pepe dupa divortul de Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă

Oana Roman este una dintre prietenele cele mai apropiate ale lui Pepe. Vedea a fost martoră la divorțul dintre el și Raluca Pastramă și mărturisește că nu l-a văzut niciodată pe artist pus într-o astfel de situație.

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a întâmpinat suișuri și coborâșuri. Deși artistul anunțase un divorț amiabil, lucrurile au degenerat, iar în doar câteva zile s-a transformat într-un adevărat război. Cu toate astea, cei doi soți au reușit să facă pace în final și să ajungă la o înțelegere comună.

”Repeta singur 2,3 ore”

Deși anunțul divorțului a fost făcut de Pepe într-un mod calm, oarecum cu zâmbetul pe buze, ce era în sufletul artistului este greu de digerat. Fiica lui Petre Roman mărturisește că starea lui Pepe se degrada și a ales să se concentreze cel mai mult pe job.

Emisiunea Te cunosc de undeva a venit ca o mână de ajutor pentru artist. Acesta repeta ore în șir, singur, piesele pe care trebuia să le prezinte, nu voia să fie deranjat, iar totul se întâmpla brusc, de faă cu toată lumea.

”Dau din casă acum. El a avut Mc Hammer (n.r. personajul de la Te cunosc de undeva) în iarnă, atunci când a avut o situație foarte grea. El atunci era… nu era. Nu era ok. El nu era ok.

Stăteam cu el la masă, cu copiii și stătea în capul mesei, își punea căștile și spunea: ‘Mă scuzați un pic’, dar brusc așa, le punea. Își punea alea și repeta singur 2, 3 ore”, a mărturisit Oana Roman în emisiunea lui Pepe de pe canalul de YouTube.

Oana Roman a fost martoră

Oana Roman mai povestește că cel mai dificil moment din viața lui Pepe a fost atunci când fosta sa soție l-a acuzat de agresiune și a cerut ordin de protecție. Artistul trebuie să își demonstreze nevinovăția la tribunal, deși știa că nu are absolut nicio vină.

Mai mult de atât, vedeta susține că a fost martoră la tribunal iar situația nu a fost ok din niciun punct de vedere, însă Pepe a reușit să depășească cu bine acest moment, în timp, lucrurile întorcându-se în favoarea sa.

”El nu era deloc ok în momentul ăla. Nu era ok. Avea în cap… Noi am fost la tribunal, a fost nasol”, a mai spus Oana Roman.

Divorțul a fost finalizat însă în favoarea ambilor soți. Raluca Pastramă și Pepe au obținut custodie comună a celor două fiice, ba chiar au anunțat recent că vor petrece Paștele împreună, de dragul copiilor.

De asemenea, fetițele celor doi petrec mai mult timp cu Pepe decât cu mama lor, semn că finalul a fost unul oarecum fericit pentru artist.