Renault paralizează concurența! Mașina care va cuceri toate șoselele: Varianta electrică, în plină ascensiune

20 feb. 2020
Renault paralizează concurența! Mașina care va cuceri toate șoselele: Varianta electrică, în plină ascensiune

Renault paralizează concurența! Gigantul va construi mașina care va cuceri toate șoselele. Varianta electrică a constructorului francez urmează să fie dezvăluită.

Renault începe ofensiva electrică

Renault începe ofensiva electrică. Gigantul francez va prezent la începutul lui martie noutățile mărcilor Renault, Dacia și Alpine.

Pionier și lider al mobilității electrice, Renault va prezenta, în premieră mondială, concept-car-ul electric MORPHOZ care ilustrează viziunea mărcii asupra viitorului mobilității auto. Acest vehicul propune o adaptare personalizată la nevoile, dorințele și obiceiurile de utilizare ale fiecărui client.

El prefigurează o nouă familie de modele electrice Renault care va fi lansată în anii următori. Renault va prezenta un stand 100% electrificat, cu o gamă completă de 8 vehicule, printre care, în premieră mondială, Noul Twingo Z.E.

Pionier în dezvoltarea vehiculelor electrice, Renault își pune în valoare expertiza în domeniu, continuând electrificarea gamei cu ajutorul unei oferte inovatoare și exclusive de motorizări de tip Hybrid și Plug-In Hybrid, denumite E-TECH.

Totul se va dezvolta pe trei din modelele sale: Noul Clio, Noul Captur și Noul Megane Estate. Noul Megane Estate E-TECH Plug-in va fi astfel prezentat pentru prima oară cu ocazia Salonului de la Geneva.

Pentru a răspunde așteptărilor utilizatorilor de vehicule comerciale, Kangoo Z.E Concept își va face apariția la standul mărcii. Acest show-car urban și electric anunță înnoirea gamei Kangoo în cursul anului 2020.

Dacia deschide un nou capitol al evoluției sale, abordând segmentul vehiculelor electrice! Standul mărcii va expune astfel, în premieră, un show-car 100% electric. O revoluție în gama Dacia, care profită de experiența de peste 10 ani a Grupului Renault în domeniul mobilității electrice.