Scandal monstru la Antene! Florin Ristei, acuzații grave la adresa Antena 3. Mircea Badea îi spune că este o javră

10 apr. 2021
Scandal monstru la Antene! Florin Ristei, acuzații grave la adresa Antena 3. Mircea Badea îi spune că este o javră

Mircea Badea este recunoscut pentru replicile sale extrem de caustice ori de câte ori îl supără cineva. Acesta și-a numit mai mulți foști colegi javre, iar pe cei pe care prezintă știrile chiar în cadrul postului unde lucrează, îi numește prompteriști, în sens negativ. Acum, ultima victimă este unul dintre colegii de trust, o vedetă Antena 1.

Florin Ristei este recunoscut pentru opiniile sale politice. Acesta este un susținător al celor de la USR-PLUS și a fost extrem de vocal atunci când a fost vorba de mers la vot sau de subiecte importante de pe agenda zilei. În anul 2019, acesta a avut o reacție surprinzătoare la adresa Antena 3, deși el prezenta o emisiune zilnică la Antena 1.

Florin Ristei, acuzații grave la adresa Antena 3

Florin Ristei i-a acuzat pe cei de la Antena 3 că realizează un televot prin care iau bani de la oameni. La acel moment, doar Mircea Badea i-a dat o replică în care l-a numit „tristei” și i-a spus că merge și singur la vot.

”Am nimerit și am lăsat, din greșeală, 30 minute, la Antena 3, și m-a luat durerea de stomac, de nervi. În afara faptului că fac un “televot”, prin care iau banii oamenilor care pică în plasa sondajului, tonul și aroganța discursului unor invitați sunt de domeniul sf-ului. Oameni buni, IEȘIȚI LA VOT. Știu că v-ați pierdut încrederea și în corectitudinea acestuia, însă e singura noastra posibilitate de a face ceva. Votați orice, numai votați, votați și la referendum, și la europarlamentare, și la președinție, votați!”, spunea Florin Ristei în anul 2019.

Mircea Badea i-a transmis lui Florin Ristei că este o javră

Ulterior, acesta a fost cooptat pentru a fi concurent în emisiunea Asia Express și jurat X-Factor. Momentan este o prezență constantă în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, dar opiniile politice și le-a menținut, la fel și postările în direcția USR-PLUS.

Asta l-a deranjat pe Mircea Badea, care l-a numit ieri javră, într-o postare pe facebook.

„Da, Florin Ristei este o javra. Il sustin!!!”, a scris Mircea Badea. Artistul i-a comentat și el la postare că îl pupă. De la ce a pornit concret scandalul între cei doi, de data aceasta nu se știe exact, dar cert este că în trustul Intact nu este deloc liniște, ci mai degrabă război.