Tânărul cu care Teo Trandafir și-a petrecut sărbătorile pascale. A fost concurent Exatlon și spune că este omul inimii sale

05 mai 2021
Tânărul cu care Teo Trandafir și-a petrecut sărbătorile pascale. A fost concurent Exatlon și spune că este omul inimii sale

Teo Trandafir a mărturisit că există un bărbat în viața sa, dar că la căsătorie nu se gândește. Ar fi a treia, după ce în primele două nu a avut noroc. Totuși sărbătorile pascale pare să le fi petrecut departe de el, la Pitești alături de cei pe care-i numește „oamenii inimii mele”.

Teo Trandafir a postat o fotografie împreună cu fiica sa, Ștefan Floroaica și părinții acestuia. Cei patru sunt veseli și afișează un aer degajat, semn că sunt cunoștințe vechi.

Cine este Ștefan, tânărul cu care Teo și-a petrecul sărbătorile

Ștefan Floroaica are acum 28 de ani și a ajuns cunoscut după ce a participat la prima ediție a Exatlon, un reality show similar cu Survivor România, difuzat tot de Kanal D. Acesta a făcut parte din echipa Războinicilor și a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți. A ajuns până în semifinale și mulți l-au vrut chiar învingător.

Ștefan a fost model în Statele Unite ale Americii, a făcut performanță în skandenberg, dar în ultimii ani el a decis să-și schimbe cariera și să devină actor. A urmat mai multe cursuri și chiar a fost la castinguri.

Ștefan Floroaică a devenit influencer

Participarea la Exatlon l-a ajutat foarte mult în carieră. El este și influencer, având peste 120.000 de urmăritori pe Instgram. Contul său este plin de fotografii în care promovează diferite produse, semn că îi merge din acest punct de vedere.

Colegul său Alex Nedelcu, poreclit Bentiță, a avut un parcurs similar cu al lui Ștefan, dar a rămas angajat la Kanal D. El are o emisiune online, Ștafeta Mixtă, unde comentează evenimentele de la Survivor România.