Lidia Fecioru ne spune cum preparăm leacul minune pentru imunitate. Se bea de trei ori pe zi, cu lingurița

de: Ana Toma
08 ian. 2021
Lidia Fecioru ne spune cum preparăm leacul minune pentru imunitate. Se bea de trei ori pe zi, cu lingurița
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut are și două emsiuni la Antena3

Este destul de greu să ne protejăm sistemul imunitar, mai ales în această perioadă, însă Lidia Fecioru vine cu un leac minune care, consumat cum trebuie, ne poate da toate beneficiile de care avem nevoie.

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru ne dă rețeta pentru un leac extrem de simplu, pe care îl putem prepara acasă ori de câte ori simțim nevoia. Este eficient și are efecte rapide asupra organismului.

Leacul minune pentru imunitate

Leacul minune pentru imunitate prezentat de Lidia Fecioru are la bază usturoi și vin roșu. Deși pare greu de crezut, combinate, aceste două alimente sunt un adevărat scut pentru sistemul nostru imunitar.

Potrivit bionergoterapeutului, este extrem de simplu să prepari acest amestec, mai greu este cu timpul de așteptare. Acest leac trebuie să stea două săptămâni înainte de a fi consumat.

”Într-o sticlă de culoare deschisă se pun 12 căţei de usturoi tăiaţi mărunt, peste care se toarnă trei pahare de vin roşu. Se închide ermetic sticla şi se pune pe geam, la soare, să stea două săptămâni. De două-trei ori pe zi, agităm sticla pentru a omogeniza compoziţia”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Cum se consumă licoarea

Mare atenție însă cum o consumați, deși pare o cantitate mare, licoarea minune pentru sistemul imunitar trebuie consumată cu lingurița, de trei ori pe zi. De asemenea, după ce trec cele două săptămâni, amestecul trebuie să stea doar la rece.

”La finalul perioadei de macerare, strecurăm substanţa obţinută şi o depozităm la rece. Bem câte o linguriţă de trei ori pe zi”, a mai spus Lidia Fecioru.

Cum acționează amestecul

Combinația de vin roșu cu usturoi are un rol esențial pentru organism sănătos. Aceasta are rolul de a întări mușchii inimi și de asemenea, curăță sângele.

Pe lângă acest lucru, licoarea minune poate preeni formarea cheagurilor de sânge și de asemenea îmbunătățește fluxul sanguin.

”Este un adevărat panacea pentru imunitate, întăreşte muşchii inimii, curăţă sângele. Este foarte indicat pentru vasele sanguine asociate inimii şi zonei capului, pentru prevenirea cheagurilor şi îmbunătăţirea fluxului sanguin.

Miraculosul amestec vin roşu-usturoi ne sporeşte vitalitatea şi ne dă forţă de muncă”, a mai precizat Lidia Fecioru.