Horoscop Lidia Fecioru. Cum scapăm de energia negativă și probleme în 2021 în funcție de zodie. Cum trebuie folosită sarea

de: Ana Toma
04 ian. 2021
Horoscop Lidia Fecioru. Cum scapăm de energia negativă și probleme în 2021 în funcție de zodie. Cum trebuie folosită sarea

Horoscop Lidia Fecioru. Deși am intrat într-un an nou, asta nu înseamnă că probleme din anul 2020 au dispărut complet. Lidia Fecioru vine în ajutorul tuturor semnelor zodiacale care au nevoie de un leac pentru sufletele rănite și care își doresc rezolvarea problemelor neîncheiate.

Nimic nu este imposibil în noul an, iar Lidia Fecioru ne recomandă să nu mai luăm lucrurile negative atât de în serios pentru că tristețea aduce boală. Bionergoterapeutul susține că avem nevoie de vise pentru ca universul să funcționeze în jurul nostru.

Tristețea îmbolnăvește sufletul 

De asemenea, ea a mai mărturisit că ”spritul de glumă” trebuie să fie nelipsit din viețile noastre. Doar așa ne putem vindeca pe noi înșine și putem trece cu bine peste orice fel de provocare.

”Dacă a încercat viața să mă ia la mișto, o să o iau și eu pe ea, așa că și vouă vă doresc la fel. Luați lucrurile nu foarte în serios pentru că nu totul contează atât de mult. Încercați să aduceți spiritul de glumă în viața voastră pentru că oamenii triști se îmbolnăvesc, tristețea îmbolnăvește sufletul, mintea, nu mai putem fi raționali și nu mai putem fi obiectivi cu problemele noastre atunci când suntem triști.

Creați-vă vise pentru că universul funcționează. Roata se învârte oricum, chiar și dacă este pătrată” a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Cum se pot vindeva Vărsătorii

Un ingredient pe care trebuie neapărat să-l folosim pentru a ne odihni bine și pentru a scăpa de deochi este sarea. De asemenea, există și alte trucuri pe care le putem folosi acasă pentru a elimina energiile negative.

Lidia Fecioru susține că sarea are un rol vindecător al psihicului și chiar ne poate regla somnul. Acest lucru este valabil în cazul tuturor semnelor zodiacale. De asemenea, Lidia ne explică și cum trebuie să preparăm ”licoarea” care ne ajută să fim mai liniștiți.

”Leacul cu sare e pentru curățarea casei, curățarea noastră și plus că sarea este foarte importantă. O baie cu sare ne poate aranja aura, corpul nostru energetic și e foarte important. Sarea este un mare vindecător al psihicului nostru. Pentru un somn cu probleme, cu coșmaruri, sarea ne reglează aura în timpul somnului.

Cei născuți în Rac, Scorpion, Pești, Gemeni, Balanță și Vărsător trebuie să dizolve un pic de sare în două păhărele mici și să își pună un pahar la cap și unul la picioare, la pat”, a mai spus Lidia Fecioru.

Lucrul pe care trebuie să îl faci trei nopți la rând

Spre deosebire de vărsători sau pești, nativii zodiei leu sau fecioară își pot pune paharul oriunde. Totouși, pentru ca acest leac să dea roade, acest lucru trebuie făcut trei nopți la rând.

Potrivit bionergoterapeutului, într-adevăr, este o curățare pentru o perioadă scurtă, însă efectele se vor cunoaște imediat.

”Cei născuți în zodiile Berbec, Taur, Leu, Fecioară, Capricorn își pot pune la cap, la picioare, nu contează, într-un bol sare uscată. Dimineața aruncăm la WC și sarea uscată și cea cu apă. Se face acest lucru 3 nopți la rând și somnul nostru va fi mai liniștit și mai adânc. E o curățare pe o perioadă scurtă.

Înainte de a face curățenie, dimineața sau seara să presărăm un pic de sare prin colțuri, pe jos, pe sub pat, să aruncăm un pic de sare. Înainte sarea se punea pe masă în solnițe descoperite pentru a îndepărta deochiul, furtul de energie negativă”, a mai spus Lidia Fecioru.

Cum te poți ”spăla” de necazuri

Apa și sarea sunt esențiale și atunci când vrei să scapi de necazuri. Lidia Fecioru a explicat cum putem folosi aceste ingrediente ”magice” pentru a ne putea recupera starea de bine.

”Mai putem dizolva sare caldă în apă și înainte de a face duș ne dăm pe corp cu ea și apoi dăm drumul la duș și ne rugăm ca apa să ne spele tot necazul. Și să nu uităm că peelingul pe piele cu miere și cu sare măruntă este minunat”, a mai spus bionergoterapeutul.