Nu mai folosi niciodată aceste fraze! Aduc sărăcia în casă. Mihai Voropchievici a spus care sunt cuvintele blocante

de:
12 ian. 2021
Nu mai folosi niciodată aceste fraze! Aduc sărăcia în casă. Mihai Voropchievici a spus care sunt cuvintele blocante
Mihai Voropchievici are o emisiunea săptămânală la Antena3

Am intrat cu bine în noul an, însă dacă vrem ca totul să meargă așa cum ne dorim trebuie să fim atenți la ce cuvinte folosim. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre frazele care ne blochează în procesul de a avea o viață așa cum ne dorim.

Probabil ai mai auzit până acum că există o serie de fraze ”blocante” care alungă din jurul tău toată energie pozitivă pe care ți-o dorești. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au abordat și ei acest subiect și au spus clar ce se întâmplă cânt folosim aceste fraze.

Fraza care ne împiedică să avem ce ne dorim 

Lidia Fecirou și Mihai Voropchievici au vorbit despre frazele care ne blochează și ne fac să nu avem prea curând viața pe care ne-o dorim. Mentalitatea stă la baza întregii noastre vieți, așa că dacă suntem pesimiști, va fi greu să obținem tot ceea ce ne dorim.

Mihai Voropchievici a pornit de la fraza folosită de foarte multe persoane ”nu am bani pentru asta”. Potrivit numerologului, dacă ne dorim ceva cu adevărat, prețul nu trebuie să fie o problemă atât de mare, chiar dacă nu avem banii.

Tot ce trebuie să facem este să avem setarea mentală că vom avea acest lucru, indiferent de cât de mult va dura. De cealaltă parte însă, dacă gândim pesimist din prima clipă, clar nu vom reuși niciodată ce ne-am propus.

„Nu voi câștiga niciodată atâția bani” este o frază limitativă, a cuiva care nu își face planuri mari și se plafonează”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Fraza care aduce sărăcia în casă

Numerologul a mai vorbit și despre o altă frază care practic aduce sărăcia în viețile noastre.

„Doar hoții câștigă, oamenii cinstiți nu” – asta e o etichetare a vremurilor noastre, folosită de părinți către copii, care demobilizează noua generație. De evitat. Nu doar furând poți deveni prosper”, a mai spus Mihai Voropchievici.

El a mai precizat că în momentul în care gândirea noastră este negativă, clar vom aduce negativitatea în viața noastră fără să ne dăm seama.

„Acești bani sunt pentru zile negre” . Să nu dăm conotații negative, să gândim cu bucurie cum ne vom obține și cheltui banii”, a mai adăugat el.

Fraza oamenilor invidioși

Există de asemenea și o frază pe care foarte mulți oameni ”plafonați și invidioși” o folosesc atunci când lucrurile nu le merg cum își doresc. Dacă vor continua să facă asta, aceștia nu vor evolua prea mult și vor avea doar ce au acumulat până acum, a mai precizat numerologul.

„Nu îmi place jobul meu, salariul este mic, dar am stabilitate” – aceștia sunt plafonații și invidioșii. Dacă te menții acolo, doar atât vei avea. Îndrăznește mai sus, mai mult!”, a adăugat Mihai Voropchievici.